+45 40 12 99 69 [email protected]

Om RAQA

Siden 2018 har RAQA ApS leveret tjenester til producenter, distributører og importører af medicinsk udstyr og sundheds- og velfærdsteknologi.

 

Vi hjælper dig med at planlægge og implementere løsninger, der passer til din virksomhed og opfylder dine lovgivningsmæssige og kvalitetsmæssige behov. Vi er meget opmærksomme på, at dette kan være et meget følsomt emne for folk uden for virksomheden, og vi er stolte af at holde dette privatliv og bruge diskretion til enhver tid.

 

Vores MissionKontakt os

Sådan arbejder vi

Hos RAQA har vi en bred base af erfaring og viden inden for lovmæssig anliggender på området for medicinsk udstyr i Europa og mange andre lande. Det betyder, at vi har en mangfoldighed og forståelse, der gør os i stand til at tilpasse, justere og implementere kravene baseret på, hvordan kunderne driver deres forretning. Vi hjælper vores kunder med at overholde de gældende regler på en måde, der giver mening for dem.

Vi har flere nøje udvalgte specialister i vores team, der arbejder med kvalitetssikring, risikostyring, kliniske evalueringer samt andre specialiserede områder.

Vi er beliggende i Ringsted og samarbejder med danske og europæiske virksomheder om at hjælpe dem med at navigere i MDR-reglerne og bringe deres produkter på markedet i EU, Storbritannien, USA og andre lande.

RAQA - Our Mission

Vores Mission

At styrke vores kunder ved at give dem værktøjerne til at navigere og overholde reglerne for medicinsk udstyr i EU og globalt, så de kan fortsætte med at udvikle deres produkter og virksomheder med succes.

RAQA - Our Vision

Vores Vision

At støtte og styrke innovative små og mellemstore virksomheder og organisationer inden for medicinsk udstyr, såsom kommuner og universitetshospitaler, så de kan fortsætte med at udvikle og forbedre udstyr og støtte bedre sundheds- og behandlingsmuligheder for os alle, nu og i fremtiden.

Meet Laura

Mød Laura

Laura Rossing er ejer af RAQA og har erfaring som konsulent i branchen for medicinsk udstyr. Hendes primære ekspertiseområder er lovmæssige anliggender og overholdelse af kvalitetssikring samt kommunikation med de regulerende myndigheder.

Hun brænder for at hjælpe mindre virksomheder med at navigere i den komplicerede, bureaukratiske reguleringsproces. Laura har specialiseret sig i at forenkle og strømline processer og etablerer enkle og effektive kvalitetssikringsprocedurer, der fungerer i praksis.

Laura deltager i en række forskellige industriorganisationers møder og arbejdsgrupper, herunder regulatoriske, kunstige intelligens og bæredygtighed.

Hun har et stærkt netværk af foretrukne partnere med ekspertise inden for medicinsk udstyr og inddrager dem, hvis der er et behov og et passende match.

Laura tror meget på at styrke lokalsamfundet og støtter andre lokale virksomheder og organisationer med sponsorater, ofte i samarbejde med andre virksomheder. 

Tag Kontakt

Vi er her for at hjælpe

Send os venligst en besked, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.