+45 40 12 99 69 [email protected]

Kontakt os

Hos RAQA hjælper vi vores kunder med at overholde de nødvendige regler på en måde, der giver mening for deres virksomhed. Vi gør dem i stand til at forstå processerne og navigere i systemet selv.

 

MAIL  [email protected]
TELEPHONE  +45 40 12 99 69

 

Send os venligst en besked, så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Send a Message

Our Values

RAQA - Our Vision

Vores Vision

At støtte og styrke innovative små og mellemstore virksomheder og organisationer inden for medicinsk udstyr, såsom kommuner og universitetshospitaler, så de kan fortsætte med at udvikle og forbedre udstyr og støtte bedre sundheds- og behandlingsmuligheder for os alle, nu og i fremtiden.

RAQA - Our Mission

Vores Mission

At styrke vores kunder ved at give dem værktøjerne til at navigere og overholde reglerne for medicinsk udstyr i EU og globalt, så de kan fortsætte med at udvikle deres produkter og virksomheder med succes.

Mød Laura

Meet Laura

Laura Rossing er ejer af RAQA og har erfaring som konsulent i branchen for medicinsk udstyr. Hendes primære ekspertiseområder er lovmæssige anliggender og overholdelse af kvalitetssikring samt kommunikation med de regulerende myndigheder.

Hun brænder for at hjælpe mindre virksomheder med at navigere i den komplicerede, bureaukratiske reguleringsproces. Laura har specialiseret sig i at forenkle og strømline processer og etablerer enkle og effektive kvalitetssikringsprocedurer, der fungerer i praksis.